Over ons

Bij Rijschool Burnout staat goede service en een persoonlijke benadering centraal. Je mag bijvoorbeeld zelf kiezen hoe je je aanmeldt: je kan langskomen, je kan bellen maar je kan ook een mailtje sturen. Met name wanneer je je bij ons aanmeld, kunnen wij een inschatting maken welke instructeur het beste bij jou past. Dit wordt jouw vaste instructeur voor de rest van de rijopleiding.
Hij of zij is dus precies op de hoogte van je vorderingen en je kunt met al je vragen bij hem of haar terecht.

Wij behoren tot een van de grotere rijscholen in de provincie Zuid-Holland.
Wij proberen de voordelen van een grote rijschool te combineren met de persoonlijke aanpak van een kleine rijschool. Zo hopen wij dat onze leerlingen ons als beste rijschool van onze omgeving ervaren. Bij rijschool Burnout, dé rijschool uit Den Haag, krijg je les in een vaste, goed onderhouden leswagen. Onze auto's zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van praktijkexamens en tussentijdse toetsen.

Rijles nemen betekent individuele begeleiding. Je krijgt een rijopleiding die helemaal op jou is afgestemd. Onze instructeurs begrijpen dat iedereen anders is. Daarom ontwikkelen we een persoonlijke aanpak, waarmee de kans op slagen het grootst is!