Rijlessen 

Rijles nemen bij Rijschool Burnout betekent individuele begeleiding. Je krijgt een rijopleiding die helemaal op jou is afgestemd. Rijschool Burnout begrijpt dat iedereen anders is. Daarom heeft Rijschool Bunout een persoonlijke aanpak ontwikkeld, waarmee de kans op slagen het grootst is.

De autorijlessen duren bij Rijschool Burnout 50 minuten. Je kan er voor kiezen om 2 lessen achter elkaar te nemen. Wij adviseren alle leerlingen om dit te doen. In 100 minuten kan je meer leren, verder weg gaan met de auto en blijft er ook meer lesstof " hangen". Kortom, bloklessen nemen werkt efficienter, waardoor je over het totaal gezien minder lessen nodig zal hebben. 

In het begin van je opleiding hou je je vooral bezig met het onder de knie krijgen van voertuigbeheersing. De instructeurs laten je in het begin zoveel mogelijk op rustigere tijdstippen lessen, zodat je rustig kan wennen aan het deelnemen aan het verkeer in een auto. Als je dichter bij je examen komt, is het verstandig om op drukkere tijdstippen te lessen. Zo kan je optimaal profiteren van jouw lestijd en ben je zo efficient mogelijk bezig. De lessen worden aangepast aan jouw niveau, waardoor je altijd constructief bezig zal zijn en zal merken dat je snel vooruit gaat.

Alle instructeurs van Rijschool Burnout zijn erg flexibel. Lessen in de avonden en weekenden behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden.
Al onze instructeurs zijn geduldige, bekwame mensen die er alles aan zullen doen om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Dit neemt niet weg dat het vaak ook erg gezellig is tijdens de lessen. Leren staat uiteraard voorop, maar wij zijn van mening dat dit het beste lukt in een ontspannen, positieve sfeer en omgeving waarin de leerling zich op zijn gemak voelt. Daarnaast leert jou instructeur jou natuurlijk steeds beter kennen waardoor hij feilloos kan inspelen op jouw manier van leren in de praktijk. Allemaal zaken die er aan zullen bijdragen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.